Strategisk kommunikation:

Få jeres

gode historier

fortalt til

alle de rigtige målgrupper


  • Presse
  • SoMe
  • Web
  • Nyhedsbreve
  • Direct mails
  • Kort sagt: Strategisk kommunikation
Ekspert i strategisk kommunikation, Marianne A O Andersen

Jeres budskaber skal være lige præcis der, hvor jeres målgruppers opmærksomhed befinder sig

Jeg tilbyder hjælp til PR, kommunikation og markedføring i Danmark og internationalt. I over 17 år har jeg hjulpet virksomheder og organisationer med at skabe gode resultater. Det gør jeg ved at sikre, at alle målgrupper er godt orienteret, så de kan handle og opfylde jeres mål.


"Vores nye kunde  kom efter at have hørt om os i medierne"

Jeg ved lige præcis, hvordan historier skal vinkles og fortælles for at få størst mulig positiv opmærksomhed i fx pressen. I min værktøjskasse finder du nemlig ikke kun reel erfaring fra danske medieredaktioner, erfaring fra landets største og mest specialiserede PR-bureauer og erfaring fra min tid på store og små virksomheder. Jeg er - ud over journalist - cand.mag. i dramaturgi (også kaldet teatervidenskab). Mine resultater bygger på solid viden om den gode fortællings opbygning og indhold. Den viden bruger jeg hver gang, jeg finder og formidler en historie hos mine kunder. Og hver gang, jeg formulerer en pressemeddelelse, et nyhedsbrev eller en SoMe-post. Det handler ikke om at ændre på fakta, men om at præsentere fakta optimalt. 

Det giver bonus: Masser af positiv omtale, sendetid og respons. Igen og igen får jeg at vide af mine kunder, at "vores nye kunde fra Holland/Hirtshals/Ho Chi Minh City fortæller, at de har hørt om os i medierne." Eller at "pludselig kom vores gamle kunder tilbage, de havde set os på TV."


Jo mere nørdet, jo bedre

Jeg er god til at "oversætte" højt specialiserede fagfolks viden, så alle vi andre forstår, hvad de taler om. Derfor formidler jeg især historier om komplicerede områder. Det er fx teknologi, bæredygtighed, byggeri, fødevarer, forskning, miljø og CSR (corporate social responsibility).


Jeg har tidligere været ansat som bl.a.: I dag bruger jeg først og fremmest mine evner til at hjælpe ansvarlige virksomheder og organisationer med at fortælle deres gode historier via strategisk kommunikation. Jeg definerer "ansvarlig" som kunder og organisationer, hvis produkter og aktiviterer bringer os tættere på FN's verdensmål. Det giver mening for mig - og for kunderne. Klik her for at læse mine kunders vurdering af vores samarbejde.


Ring, hvis du har en virksomhed, en organisation eller en sag, som fortjener at blive mere kendt.

Vi starter med en uforpligtende snak om mulighederne.
Venlig hilsen

Marianne A. O. Andersen
Kommunikationsrådgiver, journalist, forfatter & cand. mag.PS:

Hvorfor hedder websiden CSRPR?

CSR står for corporate social responsibility. PR står for Public Relations. Udtrykket CSR er knopskudt med et mylder af forkortelser som ESG (Environment, Social, Governance), CSDDD/CS3D (Corporate Sustainability Due Diligence Directive), CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) og GRI (Global Reporting Initiative). Klik her for at få endnu flere CSR-forkortelser og gode forklaringer. 


Området omkring PR har også mange navne. Det er fx public affairs, corporate communications, (global) media relations, communications, branding, marketing, content, employee advocacy, pressekontakt og mediekontakt.  Klik her for at få endnu flere udtryk for PR.


Strategisk kommunikation er også logoer
Strategisk kommunikation er også logoer