Mediekontakt

giver

salgsfremmende omtale og

hundredvis af artikler

Det siger kunderne: 

Strategisk stærk

"Marianne besidder den helt store og brede faglige pakke, der er baseret på solid erfaring. Uanset hvad det overordnede mål er, eller hvem samarbejdspartnerne eller opgaverne er, så kan hun løse det med en sikkerhed og målrettethed. Altid med en strategisk tilgang, som hurtigt gentænker, revurderer og implementerer nye idéer og forslag.


Udover det stærke strategiske niveau er hun selv udførende i mediekontakt og kommunikationsopgaver. Hun er inspirerende effektiv og hurtig fra tanke til færdig opgave. Marianne har samtidig den anden del af paletten - hun er ganske enkelt et helt særligt menneske, der rummer stor empati, evne til at guide og hjælpe. 


Jeg kan kun give Marianne de bedste anbefalinger – både på baggrund af hendes faglige niveau og samtidig som et menneske med den helt rigtige personlighed."

Anna Lund

Festivalchef, Arla Food Fest


Salgsfremmende omtale via mediekontakt

"Universal Robots har gennem to år fået omfattende og salgsfremmende omtale i danske, svenske, norske og finske aviser gennem samarbejdet med Marianne Andersen hos Grouleff Communications. Vi har dermed opnået solid synlighed både på baggrund af både egne nyheder og ved hjælp af historier skabt til mediet, fx med udspring i aktuelle emner eller statistik. Det er sket med en præcis vinkling alt efter modtagernes forskellige præferencer indenfor medier, en velfungerende ordbehandling og gerne med et overbevisende glimt i øjet."


Thomas Stensbøl

Global PR and Communications Manager, Universal Robots


Fantastisk 

"Det er fantastisk at have CSRPR med om bord til at formidle vores teknologi :)"


Kasper Kratmann

CEO, Claviate


Kvalitetsnetværk i hele Mediedanmark

"Marianne Andersen har været en uvurderlig hjælp af mange årsager. Hun er utrolig vidende og dygtig indenfor CSR-feltet. Hun har en stærk indlevelse, med hjertet på det rette sted. Hun har et kvalitetsnetværk i hele Mediedanmark. Og så er hun utrættelig i ønsket om at leve op til vores forventninger som kunde."


Preben Rokkjær

CEO, FCM Samfund


Yderst professionel

"Jeg har oplevet Marianne som yderst professionel, effektiv og med en god forståelse for vores behov og budskaber. Marianne har skrevet mange artikler og pressemeddelelser for os, samt lavet PR-træning med vores talspersoner, hvilket har fungeret rigtig godt.”

 

Denise Innocenti

Global Marketing, Mobile Industrial Robots


Win-win 

"Marianne was always well prepared, secured a smooth flow of information, and created win-win situations for all parties involved."

Joost Nijhoff

Head of Urban Strategy & Economic Growth at the City of OdenseMin varmeste anbefaling

"Marianne er altid klar med et godt råd, lynhurtig til at opfange nye koncepter og idéer, og ikke mindst kvinde for konkrete input og fremfor alt handling. Der er altid positiv og festlig stemning omkring Marianne, og der sker altid spændende ting når hun sætter i gang. Jeg kan give min varmeste anbefaling både i forhold til faglighed og personligt engagement."


Jannie Friis Kristensen

Director, Headfitted


Kvalitetsstempel

Medielus er et af de ord, jeg siden er blevet konfronteret med, så det må siges at være et kvalitetsstempel.."


Teit Silberling

CEO, Spin RoboticsNiveau løftet

"Du har løftet niveauet for vores kommunikation. Godt arbejde."


Leif Thomsen,

CEO, RoboTool


Spot on

"I har "ramt spot on" - interessant og med masser af brugbar information for den relevante læser."


Linda Bertelsen

Magasinet HotCool


Meget glade

"Vi meget glade for dit arbejde og altid gode humør."


Kasper Koops Kratmann, 

CEO, Claviate


Glade og tilfredse

"Kioo Drinking Water Company Ltd har jo haft fornøjelsen af at bruge dig til forskellige former for PR, og det har vi været meget glade og tilfredse med."


Per Egede Nielsen

CEO, Kioo Drinking Water Company LtdEngageret

"Kan VARMT anbefale Marianne - det er lykkedes Marianne at få mig og mit enmandsfirma firma i avisen flere gange! Super sød og engageret!"


Lene Greve

Lenegreve.dk


Utroligt dygtig

"Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne, hun er utrolig dygtig."


Helene Maria Pfundheller

Brandmanager Krone Vinduer

Ekspert i mediekontakt Marianne Andersen skaffer kunderne hundredevis af positive artikler

Nu forstår svigermor

"Marianne A. O. Andersen har med stor succes har ’oversat’ mit forskningslingo til et letlæseligt sprog. For første gang forstår min svigermor, hvad jeg laver."


Morten P. Svendsen,

PhD, Nykredit


I Børsen, Finans, JP og

Altinget 

"Marianne Andersen fra CSRPR fik skabt opmærksomhed omkring min virksomhed, Trust Culture, der var over al forventning. Vedholdenhed, opbakning og rigtig god faglig sparring banede vej i en kronik i Børsen, artikler i Finans, Altinget & JP. Jeg kan til hver en tid anbefale Marianne, som en kompetent og dygtig rådgiver."


Karin Hoeck,

CEO, TrustCulture


Hundredvis af artikler i danske og udenlandske medier

”Marianne har igennem de seneste tre år hjulpet Lyras A/S med at skrive og udsende pressemeddelelser. Det har resulteret i hundredvis af artikler om Lyras og raslyseringsteknologi i danske og udenlandske medier. Marianne er altid med på vores idéer og giver historierne et kreativt tvist, så det tekniske indhold bliver lettere at læse for målgrupperne. Hun spreder yderligere energi og kreativitet ind i vores marketingafdeling.”


Majbritt F. Groes

Head of Marketing, Lyras A/S


Fængende artikler

"Jeg kan varmt anbefale Marianne Andersen fra CSRPR. Marianne mestrer at skrive fængende artikler, hun er en god lytter, der forstår at omsætte det, hun hører, og så krydre det ved at stille knivskarpe spørgsmål. Vi havde et rigtig godt samarbejde omkring en artikel til DBDH's HOT/COOL magasin. Resultatet blev super godt!"

Gina Nielsen,

Head of sales, Drone Systems Aps


Fremragende 

"..fremragende indsats"


Nikolaj Aggerholm

Afdelingsleder, FCM Holstebro


Megaglade

"Vi er megaglade for at arbejde med dig."


Renée Gull Krøldrup Nielsen

Communications and content specialist, Lyras


Bedste anbefalinger

"Jeg giver hermed Marianne mine bedste anbefalinger. Vi har nydt godt af hendes humoristiske sans, gode humør og hendes evne til at begå sig med mange forskellige slags mennesker. Marianne har i Økologisk Landsforenings regi arbejdet med stort set alle typer af kommunikationsopgaver. Hun er gået til opgaverne med energi og entusiasme."


Henrik Hindborg

Markedschef, Økologisk Landsforening


Boost på ultrakort tid

"På bare to måneder har vi fået en stor artikel i Børsen, et vigtigt debatindlæg på Finans.dk, styr på alle vores SoMe-platforme, et stigende antal følgere og ikke mindst et solidt overblik over vores 15 målgrupper og de hovedbudskaber, hver af dem skal have, for at vi opnår vores mål.
Marianne A. O. Andersen fra CSRPR har dermed på ultrakort tid effektivt boostet vores kommunikation og sikret, at vi målrettet får formidlet alle vores gode historier."


Jacob Ravn

Founder og tidl. CEO, Access2innovation


Analytisk skarp

”Har arbejdet sammen med Marianne på flere projekter. Kan beskrive Marianne som en god skribent og analytisk skarp person. Marianne fanger hurtigt mulighederne og er god til at dele dem op, så de bliver tydelige. At hun altid er i godt humør og fuld af energi.”


Keld Thorsen

CEO, Life Science Robotics


Værdifuld sparringspartner

"Marianne var en stor drivkraft i den rolle jeg spillede med at få LMO-Aars-kontoret på landkortet, og i forhold til at få kommunikeret og markedsført alle vores kompetencer overfor nuværende og kommende kunder i området. Her var Marianne en værdifuld sparringspartner og effektiv og hurtig i eksekveringen efterfølgende. Så hermed mine varmeste anbefalinger af Marianne."


Thomas Abildgaard Rasmussen

Manager at Danish Crown, Ejerservice


Effektiv

"Ved at sætte hele den kommunikative værktøjskasse i spil har Marianne nået effektivt at ramme de prioriterede målgrupper med de ønskede budskaber."


Gitte Høyer

Adm dir., Kragelund Kommunikation


Let læseligt

”..superfin tekst med en grad af friskhed, der samtidig er let læseligt. En teknisk beskrivelse kan jo hurtig blive tung at læse, men der har du formået at gøre det interessant.”


Rene S. Borg,

Project manager, RoboTool


En fornøjelse

"Det har været en fornøjelse at arbejde med dig."


Thomas Mortensen

CCO, Ztove


Tag fat

"Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Marianne 🙌"

Lisbeth Kempel

Marketingdirektør, PatradeFår de gode budskaber i medierne

"Marianne er virkelig skarp, og hun stiller de spørgsmål, der får mennesker og virksomheder til at rykke sig! Og så får hun de gode budskaber i medierne."


Mettelise Pasgaard Antonsen

Journalist