Det siger

kunderne: 

Sikkerhed og målrettethed


"Marianne besidder den helt store og brede faglige pakke, der er baseret på solid erfaring. Uanset hvad det overordnede mål er, eller hvem samarbejdspartnerne eller opgaverne er, så kan hun løse det med en sikkerhed og målrettethed. Altid med en strategisk tilgang, som hurtigt gentænker, revurderer og implementerer nye idéer og forslag.


Udover det stærke strategiske niveau er hun selv udførende i kommunikationsopgaver, og er inspirerende effektiv og hurtig fra tanke til færdig opgave. Marianne har samtidig den anden del af paletten - hun er ganske enkelt et helt særligt menneske, der rummer stor empati, evne til at guide og hjælpe. 


Jeg kan kun give Marianne de bedste anbefalinger – både på baggrund af hendes faglige niveau og samtidig som et menneske med den helt rigtige personlighed."

Anna Lund

Festivalchef, Arla Food Fest
Omfattende og

salgsfremmende omtale


"Universal Robots har gennem to år fået omfattende og salgsfremmende omtale i danske, svenske, norske og finske aviser gennem samarbejdet med Marianne Andersen hos Grouleff Communications. Vi har dermed opnået solid synlighed både på baggrund af både egne nyheder og ved hjælp af historier skabt til mediet, fx med udspring i aktuelle emner eller statistik. Det er sket med en præcis vinkling alt efter modtagernes forskellige præferencer indenfor medier, en velfungerende ordbehandling og gerne med et overbevisende glimt i øjet."


Thomas Stensbøl

Global PR and Communications manager, Universal Robots
Yderst professionel


"Jeg har oplevet Marianne som yderst professionel, effektiv og med en god forståelse for vores behov og budskaber. Marianne har skrevet mange artikler og pressemeddelelser for os, samt lavet PR-træning med vores talspersoner, hvilket har fungeret rigtig godt.”

 

Denise Innocenti

Global Marketing, Mobile Industrial Robots
Win-win situations for all


"Marianne was always well prepared, secured a smooth flow of information and created win-win situations for all parties involved."


Joost Nijhoff

Head of Urban Strategy & Economic Growth at the City of Odense

Min varmeste anbefaling


"Marianne er altid klar med et godt råd, lynhurtig til at opfange nye koncepter og idéer, og ikke mindst kvinde for konkrete input og fremfor alt handling. Der er altid positiv og festlig stemning omkring Marianne, og der sker altid spændende ting når hun sætter i gang. Jeg kan give min varmeste anbefaling både i forhold til faglighed og personligt engagement."


Jannie Friis Kristensen

Director, HeadfittedDe bedste anbefalinger


"Jeg giver hermed Marianne mine bedste anbefalinger. Vi har nydt godt af hendes humoristiske sans, gode humør og hendes evne til at begå sig med mange forskellige slags mennesker. Marianne har i Økologisk Landsforenings regi arbejdet med stort set alle typer af kommunikationsopgaver. Hun er gået til opgaverne med energi og entusiasme."


Henrik Hindborg

Markedschef, Detail, Økologisk Landsforening

Boost på ultrakort tid


"På bare to måneder har vi fået en stor artikel i Børsen, et vigtigt debatindlæg på Finans.dk, styr på alle vores SoMe-platforme, et stigende antal følgere og ikke mindst et solidt overblik over vores 15 målgrupper og de hovedbudskaber, hver af dem skal have, for at vi opnår vores mål.
Marianne A. O. Andersen fra CSRPR har dermed på ultrakort tid effektivt boostet vores kommunikation og sikret, at vi målrettet får formidlet alle vores gode historier."


Jacob Ravn, CEO

Access2innovation
Analytisk skarp


”Har arbejdet sammen med Marianne på flere projekter. Kan beskrive Marianne som en god skribent og analytisk skarp person. Marianne fanger hurtigt mulighederne og er god til at dele dem op, så de bliver tydelige. At hun altid er i godt humør og fuld af energi.”


Keld Thorsen

CEO, Life Science Robotics
Værdifuld sparringspartner


Marianne var en stor drivkraft i den rolle jeg spillede med at få LMO-Aars-kontoret på landkortet, og i forhold til at få kommunikeret og markedsført alle vores kompetencer overfor nuværende og kommende kunder i området. Her var Marianne en værdifuld sparringspartner og effektiv og hurtig i eksekveringen efterfølgende. Så hermed mine varmeste anbefalinger af Marianne."


Thomas Abildgaard Rasmussen

Manager at Danish Crown, Ejerservice
Effektiv


"Ved at sætte hele den kommunikative værktøjskasse i spil har Marianne nået effektivt at ramme de prioriterede målgrupper med de ønskede budskaber."Gitte Høyer

Adm dir., Kragelund Kommunikation